Byggjocke
Hem Om
Byggjocke
Vad kostar det? Kontakta
oss

Om Byggjocke

Vad tänker du när du hör ordet hantverkare? För många är den spontana reaktionen nämligen bilden av långa väntetider, överskridna budgetar och kanske främst ett gäng degiga karlar som sitter och fikar nån timme per dag och skrattar åt att dina pengar rullar in utan att de lyfter ett finger.

Vi på Byggjocke har startat bolaget med ett tydligt avstamp i målsättningen att vara allt annat än den här nidbilden av ett sedvanligt byggbolag. Vi brinner hårt för att göra våra kunder nöjda. I det stora, i det lilla. Oavsett om du som kund behöver hjälp med att renovera ett helt hyreshus, eller har bestämt dig för att ta in någon som ser till att det där dörrfodret äntligen kommer upp – är det precis lika viktigt för oss att du är nöjd med slutresultatet.

Vi byggjockar fikar när vi är klara. Inte innan.

Kontakta oss gärna för en offert!
   
Joakim Wernheim
Joakim Wernheim
Grundare & VD Byggjocke AB

Joakim Wernheims yrkeskarriär innefattar lång erfarenhet från möbelbranschen. Under de senaste åren har han ägnat sig åt produktutveckling åt Atlantis AB samt Vila sängar.
Joakim har även arbetat med lagereffektivisering och utrymmesoptimering, uppbyggnad av produktionslinor samt som produktionschef. Utöver detta har han under flera år även hunnit med att framgångsrikt driva en byggfirma i mindre skala.

Övriga uppdrag:
Styrelseledamot i TSL Allservice AB, SmartJobb i Norden AB och Minihusen i Sverige AB